Formargruppen
koi_3

Izakaya Koi

Kontakt

Adress: Lilla Torg 5, 211 34 Malmö
Tel: 040-757 00
Mail: info@koi.se, night@koi.se
Webb: www.koi.se

Öppettider

Måndag – torsdag: 11:30 – 01:00
Fredag: 11:30 – 02:00
Lördag: 11:30 – 03:00
Söndag 11:30 – 23:00

– Mytomspunnen sushi och asian fusion

Izakaya Koi´s historia är mytomspunnen och uttrycket ”om väggarna kunde tala” är mycket passande. Här har man under 20 års tid sett olika mattrender både komma och gå men Koi står stabilt på ett fundament som är byggt av råvaror med hög kvalitet, skickliga kockar och välkomponerade rätter.

Kockarna levererar japansk mat med det lilla extra och här finns influenser från medelhavet och Korea. Köket är beläget i matsalen på första våningen och som gäst har du full insyn och kan beundra kockarna när de bemästrar den japanska matlagningen. Koi´s kök har aldrig tvekat att testa och utveckla nya och spännande menyer och de fortsätter att driva på utvecklingen med modern sushi och innovativa rätter från det japanska varmköket.

När du avnjutit av en fantastisk måltid kan du ansluta till nattklubben som ligger precis ovanför matsalen. Här finns två våningar med dansgolv, barer och terrass. Tillsammans bildar det ljusa träet, de vita väggarna, sofforna som inramats med stämningsfull belysning och DJ:s av världsklass en unik atmosfär som du inte hittar någon annanstans i Malmö. Gästerna är välklädda och 25 år eller äldre.

Boka bord på telefonnummer 040-757 00. Är ni ett större sällskap eller om ni önskar boka på nattklubben efter 23:00 så vänligen skicka e-post med er förfrågan till night@koi.se

Relaterade nyheter

Vimmel: Izakaya Koi

Foto: Andrej Zemtsovski … [Läs mer...]

Vimmel: Izakaya Koi – 6 mars

Här är alla vimmelbilder från fredagen den 6:e mars! Foto: Andrej Zemtsovski   … [Läs mer...]

Vimmel: Izakaya Koi – 31 januari

Här är de senaste vimmelbilderna från Izakaya Koi! Foto: Karina Szuter … [Läs mer...]

Vimmel: Izakaya Koi – 23 januari

Kolla in de senaste vimmelbilderna från Izakaya Koi! Foto: Andrej Zemtsovski Photography   Länk: Izakaya Koi … [Läs mer...]

Vimmel: Izakaya Koi, 16 januari

Här är de senaste vimmelbilderna från Izakaya Koi! (Foto: Karina Szuter) … [Läs mer...]